Schipholdrama! - Reisverslag uit Heemskerk, Nederland van Charmy en Floor van Heel & Otten - WaarBenJij.nu Schipholdrama! - Reisverslag uit Heemskerk, Nederland van Charmy en Floor van Heel & Otten - WaarBenJij.nu

Schipholdrama!

Door: Floor

Blijf op de hoogte en volg Charmy en Floor

30 September 2008 | Nederland, Heemskerk

En al heel snel weer een berichtje van ons... en helaas niet vanuit Suriname!

Vanmorgen rond 10.00 kwamen we aan op Schiphol en er was een heel 'uitzwaaicomité' aanwezig. Echt leuk, meiden! Rond 12.00 zaten Char en ik uiteindelijk in het vliegtuig, waar de ellende meteen begon. Ik zal jullie niet vervelen met alle toestanden, maar het kwam er op neer dat het vliegtuig van KLM allerlei mankementen had!

Eerst moesten we een half uur wachten, toen nog eens 2 uur in verband met een reparatie aan een van de motoren en toen nog eens ruim 1,5 uur! Ondertussen hebben we de hele tijd geen drinken kunnen bestellen, omdat de stewardessen niet met de karren door de gangpaden konden rijden als het vliegtuig nog stil zou staan. Gelukkig kregen we nadat we het gevraagd hadden toch een glaasje water.
Om 15.30(!) werden we al 'zoet' gehouden met ons avondmaaltijd.....

Uiteindelijk hebben we 6 uur in het vliegtuig gezeten, met een airco die het niet deed. (Voor de reparatie had het vliegtuig alle energie nodig, zo ook die van de airco!) Echt zo frustrerend om dan nog steeds hetzelfde regenachtige beeld te zien als je uit je raampje kijkt..

'Gelukkig' mochten we er na die 6 uur uit en moesten we wachten in een ruimte waar geen wc was, geen eten en drinken te krijgen was en waar er niet gerookt mocht worden. Alle opstandige reizigers, waaronder onze Charmy, rookten op een gegeven moment gewoon binnen.

Na veel beloftes van "over 10 minuten weten weer meer", hebben we na 2 uur in het hok gewacht te hebben, kregen we rond 20.00 het verlossende woord: "De vlucht is geannuleerd"

Echt enorm balen, maar ook een opluchting, want we zouden niet eens meer met dat vliegtuig willen vliegen!! We kregen een overnachting in een hotel e.d. aangeboden, maar we hebben toch maar gekozen voor ons eigen warme, vertrouwde bedje.

Onze koffers zijn op Schiphol blijven staan en nu vliegen we morgen om 15.30!!
Charmy is meteen begonnen aan haar dagboek en er zijn al bijna 3 kantjes vol.

Volgende keer écht een bericht vanuit 'Soko Soko' land!

Hier Charmy als beloofd ook even..
Ik dacht ik zal mijn dagboek hier even uitschrijven maar Floor was me al voor! Misschien maar beter ook maar ik ben aan het oefenen zoals Floor zegt dus dat komt goed!
Nog even een leuk feitje..Die Floor had al 2 keer getukt voor we ons eten kregen! En ik met mijn slaappil gewoon nog klaarwakker natuurlijk!
Ja er moet iemand verantwoordelijk blijven he;)!

• 30 September 2008 - 20:12

Marjolein:

Heejj Char,
    Oww mijn hemel....nou succes bij de volgende poging!!
    Kuss Mar

• 30 September 2008 - 20:22

Paul:

Das ballen zeg. hoop voor je dat het morgen beter gaat.

• 30 September 2008 - 20:50

Bart :

zozo dames, leuke vakantie lees ik alweer :P

• 30 September 2008 - 21:15

Yoon:

Meiden wat ergggggg
    Helaas kan ik morgen niet nog een keer komen maar wat lijkt me dit een hel zeg.. denk je eindelijk we gaan! Ben je nog niet weg!
    Nou hopelijk morgen geen mankementen en rotzooi aan het vliegtuig..
    Kuss

• 30 September 2008 - 21:48

Sanne:

Tot morgen meiden, ik ben een trouwe uitzwaaister!

• 01 Oktober 2008 - 06:26

Kimm:

Meissies! Vandaag gaan we wel echt de lucht in hè ;) Wat een drama, ik zou er werk van maken. Krijg je misschien nog geld ofzo terug! Goodluck, xx

• 01 Oktober 2008 - 06:45

Br&da:

Meiden..volgens Peter krijg je, wanneer KLM hier wat aan had kunnen doen (dus iets anders dan een sneeuwstorm bijv.), een dikke schade vergoeding (denk aan 250 a 300 euro) dus dat zou dan weer een meevaller zijn.

Jammer dat je gister niet op de training was Floor ;)

En nu niet stiekem toch meer bagage mee gaan nemen he ;)

Nou hopelijk gaat het vandaag beter...

Dikke kus Br&

• 01 Oktober 2008 - 07:23

Maaike:

Dan baal je zeg..
    Maar ik was wel nog vergeten te zeggen: mijn broer is niet blijven zitten met zn Havo en heeft zijn examen gehaald in 2003 ;)
    Jij? :P

Xx,,
    Ps. Als je die mooie subsidie site nog weet.. ;)

• 01 Oktober 2008 - 07:26

Kim :

Jeetje wat een pech zeg! hihi nou jullie vertrekken vandaag wel vanuit t echte Nederlandse prutweer :P Goede reis dan maar! en geniet van het mooie weertje daar! succes!

• 01 Oktober 2008 - 07:50

Ilonka:

jezus wat een toestand zeg... ben je mooi klaar mee. Vandaag lekker op pad met een goed vliegtuig !!! Geniet ervan meiden.....

Kus,
    Ilonka

• 01 Oktober 2008 - 08:21

Joni:

Ah wat erg zeg!
    Nou hopen dat het vandaag allemaal goed gaat! Goede reis iig!

xxx

• 01 Oktober 2008 - 09:42

Lidy:

O,Floor ik dacht dat alleen wij dit soort dingen mee konden maken?.
    Ik wens jullie voor vandaag heel veel reis plezier en ik blijf jullie volgen.
    kus lidy

• 01 Oktober 2008 - 11:18

Kris&Bie:

ah, en je hebt al zo'n vliegangst mevrouw van Heel.. Nou wel balen, maar nog 1 dagje langer bij al jullie geweldige vrienden en familie is ook niet mis;) Veel succes dit keer vandaag!
    We denken aan jullie!
    duimen voor jullie!
    bidden voor jullie!
    drinken op jullie!
    roken op jullie!

En als het niet goed voelt, niet doen! Jullie kennen de film final destination???

Dikke kus vanuit Cairns

Bie En Kirsje

• 01 Oktober 2008 - 11:40

Oma En Opa:

Wat een vervelend begin van jullie avontuur.Hopelijk gaat het vandaag wel goed,we duimen voor jullie.Groetjes en kusjes.

• 01 Oktober 2008 - 11:50

Kirsty:

Heey meiden!! Jeetje wat is dat balen zeg.. Heb je je er helemaal op voorbereid en dan krijg je dit.. Hopelijk gaat het vandaag allemaal goed! Goede reis en tot het volgende verhaal.. Hopelijk komt die wel vanuit Suriname... Xx

• 01 Oktober 2008 - 12:11

Lisa:

Neee dat meen je niet, wat klote zeg haha, ik zie jullie al helemaal zitten. Nou nu gaat het goedkomen hoor! Good luck xx

• 03 Oktober 2008 - 13:16

Suus:

Ivo en ik hebben ook een keer 8 uur in een vliegtuig gezeten zonder te vertrekken. We gingen toen naar de Dom republiek. De volgende dag zouden we vroeg vertrekken dus zijn toen op schiphol blijven slapen :(. Snap precies hoe jullie je voelde.
    Veel plezier in soko soko land!

Liefs, Suus

• 06 Oktober 2008 - 01:36

Esther:

Heey Char!

Wat een drama! Bij mij ging alles een stuk makkelijker en ben ondertussen heerlijk aan het genieten van Mexico.
    Hoop snel een vrolijker bericht te lezen.

xxx

• 06 Oktober 2008 - 10:01

Lesley:

Meissies,
    Word tijd voor een vrolijk bericht uit Suri!! Hoe is het weer? Loopt iedereen in korte broekjes zoals jullie? Hebben jullie het na je zin?!! Vertel, vertel...
    Mis jullie al een beetje hoor..

Kuss Les.

• 06 Oktober 2008 - 11:01

Annette:

Hoi Floor!
    Ik heb nu pas het reisbericht gelezen, omdat ik een week op vakantie was. Wat een drama, zo erg heb ik het nog nooit gehoord en ook nog bij de KLM!
    Ik hoop dat jullie inmiddels veilig zijn aangekomen in Suriname en dat jullie een superleuke tijd zullen hebben. Veel plezier, groetjes Annette

• 06 Oktober 2008 - 16:33

Kirsty:

Heey meiden! Zijn jullie al aangekomen??? Ben benieuwd naar jullie eerste verhaal vanuit Suri..
    Floortje de eerste roddel vanaf de Bazaar: Zaterdag een bezoekje gehad van de warenwet en we hebben een bekeuring van 600 euro.. Tjakaaaa!!
    Have fun xxx

• 07 Oktober 2008 - 21:09

Piet:

Een krokodil of een opgezette vogelspin is ook goed.